Vanaf welke leeftijd mag ik meedoen?

Als je op 1 juli 2023 16 jaar of ouder bent dan mag je deelnemen aan ons toernooi. Heb je dan die leeftijd nog niet bereikt, zul je helaas nog een (paar) jaar moeten wachten.

Hoe laat moet ik er zijn?

Omdat ronde 1 om 11:00 uur start, is het zeer aan te raden om uiterlijk 10:45 uur aanwezig te zijn. Zorg er in dat geval voor dat je uiterlijk 10:45 uur op het complex aanwezig bent, om een verlate start van het toernooi te voorkomen. Echter raden we aan om eerder te komen, een parkeerplek vinden kan lastig zijn bij ons in de straat.

Wanneer moet ik het deelnemersgeld betalen?

We raden aan je deelnemersgeld zo snel mogelijk na je online inschrijving over te maken. Op deze manier heb je zelf gelijk alle zaken rond je inschrijving afgerond, en zo loopt het voor ons 1 juli het snelste door. We sturen je na je online inschrijving gelijk een email met bevestiging van inschrijving en betaling. Enkele weken voor het toernooi volgt er nog een email met verdere informatie.

De uiterste betaaldatum voor het toernooi is vrijdag 30 juni 2023. We moeten je inschrijfgeld dus binnen hebben voor het toernooi begint.

Ik heb al betaald, waarom staat op de site nog van niet?

Doorgaans updaten we de deelnemerslijst elke 2 weken. Op de site staat het overzicht van alle deelnemers, of ze zich aangemeld hebben voor het buffet, en of ze al betaald hebben. Als je nu betaald hebt maar dat wordt nog niet goed weergegeven door de site, kijk dan over twee weken nog een keer.

Hoe kan ik me inschrijven voor het buffet?

Er is dit jaar een eten-en-drinken-plein met tentjes waar je een lekker gerecht kunt krijgen. Er is dus geen buffet zoals voorgaande jaren. Op de dag zelf kun je dus lekker zelf beslissen wat je gaat eten en wanneer je gaat eten.

Mag ik, als lid van Korfbalvereniging NRC’22, ook blijven overnachten?

Nee, onze vergunning staat dat helaas niet toe. Ditzelfde geldt voor deelnemers die uit de gemeente Enschede komen. Zij kunnen ook niet blijven overnachten.

Hoe ziet het tijdschema van de toernooi dag eruit?

Ronde 1 start om 11:00 uur. Het toernooi wordt afgesloten met de prijsuitreiking die direct na de finales volgt. De finales zullen zo rond 17:00 uur starten.

Het feest begint om 20:00 uur, en eindigt om 01:00 uur.

Wijzigingen voorbehouden!

Hoe zit het met muntverkoop en alcoholverkoop?

De muntverkoop is de gehele dag. Het is ook mogelijk om de hele dag met munten te betalen.

Door de onlangs ingestelde wet is het voor ons niet toegestaan om alcohol te verkopen aan personen onder de 18 jaar. Bij aanmelding ’s ochtends krijg je (als je 18 jaar of ouder bent) een bandje om je pols, en dit bandje is voorwaarde om alcohol te kopen gedurende de dag en tijdens het feest. Zonder bandje kun je dus geen alcohol kopen. Als je overdag niet hebt meegedaan, maar wel alcohol wilt kopen, dan kun je bij het wedstrijdsecretariaat een bandje krijgen. Bandjes worden alleen omgedaan bij personen die 18 jaar of ouder zijn.

Word je met alcohol gesignaleerd en heb je geen bandje om, dan zijn wij genoodzaakt je van het terrein te verwijderen..

Mijn vraag staat er niet tussen..

Geen zorgen! We zijn bereikbaar via commissie@schutterstoernooi.nl, en doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.