Foodplein

Dit jaar hebben we een heerlijk Italiaans buffet wat verzorgd wordt door Sorrentino. Er zal een heerlijke mix van Italiaanse gerechten beschikbaar zijn voor €8,00/persoon.

Feest

Het feest dit jaar begint om 20:00 uur. Er kan tijdens het feest alleen met muntjes betaald worden, en het dragen van een alcoholbandje is voorwaarde voor het kopen van alcohol. Het thema van het feest is dit jaar Black & White. Het feest eindigt om 00:00 uur.

Alcoholregels

Vanwege de regels omtrent de alcoholwetgeving zal er geen alcohol worden verkocht aan mensen jonger dan 18 jaar. Om het ons barpersoneel gemakkelijk te maken hebben we alcoholbandjes geïntroduceerd. Draag je een bandje, dan kunnen zij jou alcohol verkopen. Ben je ouder dan 18, dan kun je een bandje komen halen bij de receptie.

Zaterdag wordt er vanaf 12:00 uur alcohol verkocht, maar uiteraard alleen aan deelnemers met een bandje.

Bij onduidelijkheden wordt de commissie ingeschakeld en is de commissie degene die beslist.

Muntjes

De muntverkoop is dit jaar wederom de gehele dag. Je kunt dan ook de hele dag met muntjes betalen. Voor een kop koffie/thee aan het begin van de dag kan er in de kantine nog wel met geld betaald worden. Dit is bij de buitenbar (en in de tent ’s avonds) niet mogelijk. Mocht je niet deelnemen aan het toernooi maar daarna wel aanwezig zijn: alcoholbandjes worden bij de muntverkoop uitgegeven.