“Foodplein Schutterstoernooi”

Na het succes van vorig jaar hebben wij besloten om ook dit jaar een Foodplein te organiseren. Iedereen kent het wel van de festivals, verschillende foodtrucks of kraampjes waar jij je eten kunt halen. Zelf beslissen wat je kunt eten, voor een schappelijke prijs.

Een plein ingericht met verschillende kraampjes waar jij je eten kunt halen. Het foodplein zal geopend zijn vanaf 16:00 uur tot ongeveer 20:00 uur, afhankelijk van de drukte. Zo heeft iedereen ruim de tijd om te bepalen wanneer iets te eten.

Feest

Het feest dit jaar begint om 20:00 uur. Er kan tijdens het feest alleen met muntjes betaald worden, en het dragen van een alcoholbandje is voorwaarde voor het kopen van alcohol. Het thema van het feest wordt nog bekend gemaakt. Het feest eindigt om 01:00 uur.

Alcoholregels

Vanwege de regels omtrent de alcoholwetgeving zal er geen alcohol worden verkocht aan mensen jonger dan 18 jaar. Om het ons barpersoneel gemakkelijk te maken hebben we alcoholbandjes geïntroduceerd. Draag je een bandje, dan kunnen zij jou alcohol verkopen. Ben je ouder dan 18, dan kun je een bandje komen halen bij de receptie.

Zaterdag wordt er vanaf 12:00 uur alcohol verkocht, maar uiteraard alleen aan deelnemers met een bandje.

Bij onduidelijkheden wordt de commissie ingeschakeld en is de commissie degene die beslist.

Muntjes

De muntverkoop is dit jaar wederom de gehele dag. Je kunt dan ook de hele dag met muntjes betalen. Voor een kop koffie/thee aan het begin van de dag kan er in de kantine nog wel met geld betaald worden. Dit is bij de buitenbar (en in de tent ‘s avonds) niet mogelijk. Mocht je niet deelnemen aan het toernooi maar daarna wel aanwezig zijn: alcoholbandjes worden bij de muntverkoop uitgegeven.