Het Schutterstoernooi is al jaren een groot succes. Jaarlijks komen er meer dan 300 deelnemers uit heel Nedrland naar het verre Oosten, om daar mee te doen aan het toernooi en te feesten. Maar velen blijven ook overnachten op onze 5-sterren camping, met alles erop en eraan, zelfs een volledig verzorgd ontbijt. Met jaarlijkse ongeveer 150 koppels is het KOV-Hebbes Open Schutterstoernooi één van de grootste schottoernooien van Nederland. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op 29 juni. De inschrijvingen voor het toernooi gaan open op 1 april 2022 en sluiten op 1 juli 2022 om 12:00 uur. Kosten zijn € 6,- per persoon, deelname is alleen voor 16 jaar en ouder.

Tijdens het Schutterstoernooi hoef je niet te vervelen, de eerste persoon die zich verveeld moeten we ook nog tegenkomen. Al enige tijd kent het Schutterstoernooi een verliezersronde. Dit hebben we in het leven geroepen voor degene die gewoon te slecht zijn om een bal in een korf te gooien. Dus ook jij hoeft je niet te vervelen, want door de invoering van de verliezersronde zijn koppels niet na een aantal wedstrijdjes al uitgespeeld.

Ook zijn er natuurlijk prijzen te winnen, we doen het niet voor niets! De winnaar van het KOV-Hebbes Open Schutterstoernooi 2022 mag maar liefst € 600,- in ontvangst nemen en ontvangt de OnlyKorfbal.nl Wisselbokaal. En als klap op de vuurpijl, de volgende editie doe je gewoon weer mee, en dat helemaal gratis!

Ben jij de beste van de slechtste? Ook dan vallen er prijzen te winnen. De prijs van de verliezersronde wordt nog bekend gemaakt.

Na het toernooi gaan we vrolijk verder waar we al mee begonnen waren. Onder het genot van een biertje en hapje kun jij je helemaal voorbereiden op het feest. Een goede bodem leggen kan gegarandeerd op ons foodplein. Daarna sluiten we de dag af met een knallend eindfeest. Reden genoeg dus om je op te geven voor het schutterstoernooi!

Je kunt ook contact met ons opnemen. Maar kijk liever eerst even bij de veelgestelde vragen, mocht je vraag en antwoord er echt niet tussen staan, dan kun je een mailtje sturen naar commissie@schutterstoernooi.nl

K.V. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 35 (clubgebouw)
7521 EB Enschede
Telefoonnummer kantine 053-4351527
KvK-nummer 400743247

IBAN Schutterstoernooi: NL55INGB0002962089 tnv R. Nooteboom

Privacyverklaring Schutterstoernooi