Wil jij samen met je vrienden/team meedoen aan het schutterstoernooi en er een geweldig weekend van maken? Dat komt goed uit, want vanaf dit jaar kun je bij ons een volledig arrangement boeken voor 10 of 20 personen. Samen overnacht je in een grote tent, inclusief ontbijt, avondeten en deelname aan het toernooi. 

Een heel weekend voor €350 euro, dus maar €35,- per persoon

Samen met je vrienden/team naar het Schutterstoernooi was nog nooit zo makkelijk. Net als voorgaande jaar hebben we een volledig arrangement voor jullie samengesteld om het nog leuker te maken om naar het Schutterstoernooi te komen. Wij regelen dat jullie ingeschreven staan voor het toernooi en mag je zaterdag- en zondagochtend aansluiten aan het ontbijt.

Geen gedoe meer met die vervelende tentstokken 

Wij zorgen ervoor dat jullie bij aankomst direct je tent in kunnen. Op ons complex staat een legertent voor jullie klaar voor 10 of 20 personen. Zelf hoef je dus niet meer je tent op te zetten. En nog mooier: zondagochtend hoef jij je eigen tent niet meer af te breken. 

Bij het arrangement wordt de tent voor jullie opgezet, je moet alleen zelf nog je slaapspullen zoals een luchtbed, slaapzak en kussen meenemen. 

De tenten staan op vrijdagavond vanaf 19.00 uur klaar. Dus aan jullie de keus om 1 of 2 nachten te verblijven. Zonder dat je er meer voor betaald, een vaste prijs! Zondag heb je de mogelijkheid tot 12.00 uur om uit te checken. 

Arrangement Schutterstoernooi Teamweekend

  • Overnachting vrijdag en zaterdag voor 10 of 20 personen in een legertent;
  • Inclusief deelname aan het toernooi voor 10/20 personen (5/10 koppels);
  • Ontbijt op zaterdag- en zondagochtend;
  • Zaterdagavond aanschuiven bij het avondeten.

Wat zijn de kosten* voor een arrangement?

Een arrangement voor 10 personen kost € 350,- euro en voor 20 personen € 700,-. Dat is dus maar € 35,- per persoon. Je hebt zelf de mogelijkheid om op vrijdag of zaterdag aan te komen. 

Voor de tent vragen wij wel een borg van € 50,-, maar die krijg je uiteraard terug als je de tent in dezelfde staat achterlaat. 

Waar kan ik een arrangement boeken**?

Je kunt een arrangement boeken door een mail te sturen aan commissie@schutterstoernooi.nl . Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Heb jij je al ingeschreven voor het Schutterstoernooi, maar wil je een arrangement boeken? Geen probleem, laat het ons weten en wij regelen het voor je.

* De arrangementen kunnen worden geboekt voor 10 of 20 personen. Er wordt een vaste prijs voor het gehele arrangement gehanteerd. De getoonde prijzen per persoon zijn bij volledige bezetting van het betreffende arrangement. Het is mogelijk om met minder personen een arrangement af te nemen, echter dient hiervoor wel de gehele prijs betaald te worden.
**Wijzigen/annuleren van een arrangement kan tot 19 juni 2023. Wordt na deze datum het arrangement geannuleerd wordt 65 procent van de prijs in rekening gebracht.