Kinderopvang Hebbes blijft nog een jaar hoofdsponsor van het Twents Open Schutterstoernooi. In 2018 gingen KV Rigtersbleek, organisator van het toernooi, en KOV-Hebbes de samenwerking aan. Deze samenwerking is met één jaar verlengd. Hierdoor blijft KOV Hebbes naamgever van het evenement. Het KOV-Hebbes Open Schutterstoernooi vindt dit jaar plaats op 29 juni 2019.

Promotievideo KOV-Hebbes Open Schutterstoernooi

De organisatie van het Schutterstoernooi is blij met de verlenging van het hoofdsponsorschap. “We willen graag continuïteit binnen de organisatie van het Schutterstoernooi. Nog een jaar een hoofdsponsor maakt dit mogelijk.” Aldus de organisatie van het toernooi. “Daarnaast organiseren we dit jaar het toernooi voor de 15de keer, het wordt dus een speciale editie. We zijn van plan om onze deelnemers en bezoekers iets extra’s te bieden, wat dit is moet nog invulling krijgen. ”

Voor alle leeftijden

De laatste jaren is het Schutterstoernooi steeds meer gegroeid naar een volledig evenement. Dit zien we terug in de organisatie van een verliezersronde, het vorig jaar geïntroduceerde foodplein en een middag voor kinderen. “We willen voor iedere leeftijd iets aanbieden. Het toernooi blijft voor deelnemers vanaf 16 jaar, maar ook voor kinderen willen we iets organiseren. Twee jaar geleden zijn we daar mee begonnen en dit gaan we ook doorzetten.”

Vorig jaar was er een spel- en sportmiddag voor kinderen, die samen werd georganiseerd met KOV Hebbes. “We zijn blij met de samenwerking met Kinderopvang Hebbes. Zij hebben de expertise in huis om zo’n middag professioneel te organiseren. Vorig jaar zijn we daarmee begonnen en ook dit jaar staat er iets in de planning.”

“Deze activiteit voor kinderen is echter niet alleen voor de leden van Korfbalvereniging Rigtersbleek. Ook kinderen uit de wijk zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze middag. Het is een toernooi gericht op sport, maar het evenement is voor iedereen”

KOV-Hebbes

Kinderopvang Hebbes

Hebbes is een professionele kinderopvangorganisatie, met verschillende peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Zo heeft Hebbes recentelijk een nieuwe locatie erbij, aan de G.J. van Heekstraat, waar ook de korfbalvereniging Rigtersbleek/Cottus gevestigd is. Hebbes is een kinderopvang met de nadruk op kleinschaligheid en sport en bewegen.