KOV Hebbes is met directe ingang hoofdsponsor van het Twents Open Schutterstoernooi, wat een nieuwe naam krijgt, te weten het KOV-Hebbes Open Schutterstoernooi. Naast de naamverbintenis zal Hebbes ook in andere vormen aanwezig zijn als hoofdsponsor van het grootste schottoernooi van Nederland.

Kinderopvang Hebbes, dat tevens gevestigd is met een locatie op het sportpark Rigtersbleek, wordt de nieuwe hoofdsponsor van het schutterstoernooi. Al enige tijd kende het grootste schottoernooi van Nederland geen echte hoofdsponsor, maar heeft die nu gevonden.

KOV-Hebbes Open Schutterstoernooi

Het schutterstoernooi, wat dit jaar wordt georganiseerd op 23 juni 2018, zal dus een andere naam krijgen. Maar ook zijn beide partijen bezig om het hoofdsponsorschap meer vorm te geven. Naast de sponsoring van onder andere de hoofdprijs van het toernooi, wordt ook gekeken naar side events die tijdens het toernooi georganiseerd kunnen worden.

“Vorig jaar werd tijdens het Schutterstoernooi de Rara Ballonnenwedstrijd georganiseerd. Dit jaar willen we wederom een side event organiseren voor de jeugd. Maar met de expertise en ervaring van Hebbes kunnen we hier nog beter een invulling aan geven.” aldus een van de leden van de schutterstoernooicommissie. Momenteel zijn beide partijen in overleg hoe de side events in te vullen.

KOV Hebbes

Hebbes is een professionele kinderopvangorganisatie, met verschillende peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Zo heeft Hebbes recentelijk een nieuwe locatie erbij, aan de G.J. van Heekstraat, waar ook de korfbalvereniging Rigtersbleek/Cottus gevestigd is. Hebbes is een kinderopvang met de nadruk op kleinschaligheid en sport en bewegen.