Het traditionele buffet zoals de afgelopen jaren gehouden werd zal er dit jaar niet zijn. Wij vonden dat het tijd was voor verandering, het bood niet genoeg flexibiliteit voor mensen die spontaan langs komen of op de dag zelf denken dat ze wel een hapje mee willen eten.

Dit jaar hebben we daarom ook besloten om een foodplein te creëren. Iedereen kent het wel van de festivals, verschillende foodtrucks of kraampjes waar jij je eten kunt halen. Zelf beslissen wat je kunt eten, voor een schappelijke prijs. Dat is nu ook mogelijk bij ons eigen foodplein, mede mogelijk gemaakt door M&K-catering.

Een plein ingericht met verschillende kraampjes waar jij je eten kunt halen. Het foodplein zal geopend zijn vanaf 16:00 uur tot ongeveer 20:00 uur, afhankelijk van de drukte. Zo heeft iedereen ruim de tijd om te bepalen wanneer iets te eten.