Met nog twee weken te gaan zijn alle voorbereidingen voor het Twents Open Schutterstoernooi zo goed als gedaan. Naast het plannen en organiseren van het toernooi, zijn ook sponsoren belangrijk voor de organisatie. Mede door de sponsoring kan het Twents Open Schutterstoernooi jaarlijks haar organisatie waar maken.

Een grote groep sponsoren zijn dit jaar wederom betrokken bij het toernooi. Alle prijzen van het schutterstoernooi voor zowel het hoofdtoernooi als de verliezersronde worden gesponsord. Cottus, hoofdsponsor van KV Rigtersbleek/Cottus, sponsort dit jaar wederom de hoofdprijs van € 500,-. Daarnaast hebben ook Rogal (2de prijs), Topvorm Twente (3de prijs) en Reiki en Meer (4de prijs) hun naam verbonden aan de prijzenpot. OnlyKorfbal.nl sponsort de prijzen van de verliezersronde en de OnlyKorfbal.nl Wisselbokaal.

Naast de prijzenpot zijn de andere sponsoren ook belangrijk, dit om de organisatie van het toernooi waar te maken. Zoals de organisatie van het feest, het buffet maar ook veel randzaken horen hierbij. Het buffet wordt al sinds 3 jaar bereid door Winkelman, een samenwerking waar wij als organisatie en vereniging trots op zijn.

Maar ook de verzorging van de sponsormiddag (Catering M&K), de finalebal (Alex Achterhuis Reisbureau) en veel andere zaken worden gesponsord. Meulenbroek bv, Euverman en Nuyts, Golden Crown, VV Rigtersbleek, HEK bv, Bouwhuis finance en control, Vintage NL, Kakeswaal, Sportcafé Pathmos en Renokap zijn ook sponsoren die het toernooi steunen op allerlei andere manieren.

Om onze sponsoren te bedanken zorgen wij niet alleen voor exposure tijdens het toernooi, maar ook in aanloop naar en zorgen wij voor een sponsormiddag. Een sponsormiddag om met elkaar van gedachten te wisselen, te kijken waar we kunnen verbeteren, maar natuurlijk ook voor de gezelligheid. En bovendien zijn er ook sponsoren die meedoen aan het toernooi.

Alle sponsoren die het Twents Open Schutterstoernooi mede mogelijk maken, willen wij natuurlijk hartelijk danken voor de steun! We gaan er ook dit jaar weer een mooi en geslaagd toernooi van maken.