De site is geüpdate voor de 2016 editie van het gezelligste toernooi van Nederland. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 maart 2016, en via iDeal kun je direct je toernooi-, buffet- en ontbijtkosten betalen. Wel zo gemakkelijk, toch?!

De mogelijkheid tot ontbijten is er ook dit jaar weer, al vragen we daarvoor nu een bijdrage van 1 euro. Als je hier van gebruik wilt maken kun je dat bij je aanmelding doen, als je ook aangeeft of je op onze mini-camping blijft overnachten. Dit kleine bedrag wordt automatisch bij het deelnemers- en buffetgeld opgeteld en kunnen jullie ook via iDeal aan ons betalen.

Ten opzichte van 2015 zullen er een aantal dingen anders zijn. Natuurlijk hebben we weer een verliezersronde en ook het buffet zal van dezelfde goede kwaliteit zijn. Wel hebben we een nieuw thema voor het feest voor jullie bedacht, en zullen we zorgen voor een fantastische DJ.

Of er weer een buikschuifbaan zal komen, of dat we een andere niet-korfbal-activiteit organiseren tijdens het toernooi houden we nog even voor ons. We verheugen ons er al wel op, het wordt weer leuk!

We hebben er zin in! Tot 25 juni allemaal!